Notitie: try-out ‘Dichter bij Vrijheid’ met Rami

Home / Gedachten / Notitie: try-out ‘Dichter bij Vrijheid’ met Rami
Notitie: try-out ‘Dichter bij Vrijheid’ met Rami

Gisteren presenteerde ik mijn verhalende concept bij Le Quatuor pour la fin du Temps aan pianist en componist Michel Xie. We dronken koffie bij Columbus. We maakten kennis en bespraken het werk dat ik schreef. Hij was onder de indruk en keurde het goed, vroeg of ik met mijn voltooide tekst op 24 april in Amsterdam kan meerepeteren.
Hij liet ook de poster zien: ‘Dichter bij Vrijheid, 3 juni in De Grote Kerk te Wageningen.’ Er zijn al kaarten verkocht van de totaal 150 zitplaatsen. Zeven van de acht gedichten zijn inmiddels af.

 

Op 7 april tijdens de Culturele Ronde bij de theekoepel wil ik een eigen try-out doen met live muziek van mijn vriend Rami Mershed. Zijn Arabische muziek zal echt iets toevoegen, aangezien ik het stuk zó geschreven heb dat de vluchtelingenkwestie duidelijk geadresseerd wordt. Dit project voelt heel rijk.

NB. Kaarten via: https://rhinegold.nl/tickets
Foto: Cameraclub Wageningen, Jan Prins